13 Aralık, 2010

Beady Belle Ghetto'da, Davetiyeler Fam Magazine 'de!

Beady Belle İstanbul'da! 17 Aralık cuma günü Ghetto İstanbul'da konser verecek olan Norveçli grubun performansını heyecanla bekliyorum. 2010 ortasında çıkarttıklar harika albüm "At Welding Bridge" ile yine gönülleri feth eden; pop, chill-out, acid-jazz gibi birçok türü biraraya ustaca getiren grubun bu konseri kaçmaz.

Fam Magazine'den davetiye kazanmanın yolu ise aşağıda:



















Bu süper konsere davetiye kazanmak için yolumuz yine aynı: Facebook'taki Fam Magazine sayfasına "Beady Belle konserine ben gitmek istiyorum çünkü..." cümlesini tamamlıyorsunuz. 16 Aralık Perşembe gece saat 00:00 'a kadar yorumu en çok beğenilen iki kişi çift kişilik davetiyenin sahibi oluyor.

Haydi, cümle tamamlansın, davetiyeler kapılsın!

Grup için eksisözlük'ten birkaç yorum:

- apranax gibi grup. dinliyorsun ne ağrın kalıyor ne sızın. hem yüksek doz sorunu da yok. mis. (s7evin)

- belvedere ve closer albumleriyle olusturdugum playlist'i dinleyip kendimden gecmekteyken onumuzdeki ay istanbul'a gelecekleri haberini sozluk sayesinde ogrenip daha fazla kendimden gecebilmem mumkun mudur diye sordurtmus grup. (pleasure delayer)

- bir arkadasim sayesinde kesfettigim; haklarinda yorum yapan cogu userin da bahsettigi 'when my anger starts to cry' adli parcalarinin ozellikle 'this stupid situation' kisminin stupid'indeki s vurgusuyla beni kendimden geciren, albumlerini onumuzdeki bir iki gun icinde alacagimdan emin oldugum muthis grup. (nazmania)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...